Upfield anuncia una inversió de € 50 milions en el futur dels aliments d’origen vegetal

El grup Upfiel afirma ser el principal fabricant mundial de margarines vegetals, productes per a untar i formatge. Upfield inverteix en aliments d’origen vegetal, i la companyia ha anunciat la intenció d’invertir € 50 milions en el Upfield Food Science Center a Wageningen, Països Baixos.

D’acord amb els plans presentats al comitè d’empresa local, la companyia, amb la intenció d’obrir el centre de recerca a finals de 2021, està demostrant no sols la seva lleialtat als Països Baixos, sinó també el seu compromís amb el desenvolupament d’aliments vegetals que tinguin un sabor excel·lent.

Upfield Food Science Center

Wageningen es considera el Silicon Valley de la indústria alimentària, i la principal ubicació internacional per a les innovacions alimentàries. L’elecció de Wageningen com la ubicació del nou Upfiel Food Science Center, permetrà a la companyia aprofitar l’àrea circumdant, inclosa la seva proximitat a Wageningen University & Research (WUR), que és la universitat líder mundial en el camp de l’agricultura. La producció d’aliments es considera i serveix com el centre d’un ecosistema agroalimentari líder.

David Haines, CEO de Upfield, va comentar la inversió: “L’anunci demostra el nostre compromís amb la recerca i el desenvolupament ambiciosos i innovadors. Hem tingut bons resultats. Des que es va fundar Upfield fa menys de dos anys, hem llançat nous productes de formatge, crema i mantega a base de plantes líders en la indústria. El nou Upfiel Food Science Center ens permetrà accelerar la nostra ambiciosa agenda, i desenvolupar encara més opcions perquè els consumidors puguin consumir aliments a base de plantes de gran sabor, que no sols són bons per a la seva salut, sinó també bons per al planeta”.

John Verbakel, Director de Recerca i Desenvolupament, va agregar: “Invertir en el nou Upfiel Food Science Center ens donarà accés als últims equips, tecnologia i una xarxa inspiradora i creativa de persones i empreses. Això ens permet prendre noves dimensions en la innovació dels aliments naturals a base de plantes. És emocionant ser part d’una companyia que s’ha compromès amb una inversió tan gran, reconeixent la importància de la recerca alimentària i els aliments a base de plantes”.