Blue Horizon Ventures inverteix en quatre empreses de tecnologia alimentària

El fons de capital de risc Blue Horizon Ventures inverteix en quatre startups Foodtech. Va anunciar recentment una sèrie de noves inversions. Ha invertit en les innovadores companyies d’aliments Mia & Ben, Cubiq Foods, Heartbest i Biomilq. Amb les quatre inversions al juny d’enguany, el fons de capital de ris s’uneix als equips fundadors en les seves missions per a canviar la forma en què es produeixen, fan accessibles, valoren i consumeixen els aliments.

La finalització d’aquestes inversions durant la pandèmica de Covid-19 mostra que l’avanç cap a un món més sostenible en general, i especialment en el sistema alimentari, s’està accelerant significativament. En menys de deu mesos, la cartera de Blue Horizon Ventures es va expandir a 12 empreses innovadores. Es van utilitzar al voltant de 50 milions d’euros per a accelerar el seu creixement.

Blue Horizon Ventures inverteix en Foodtech

Blue Horizon Ventures és un fons de capital de risc centrat en la tecnologia alimentària. Fundat en 2018 pels emprenedors i inversores en sèrie Roger Lienhard i Michael Kleindl. El fons té com a objectiu donar suport al moviment cap a un sistema alimentari més sostenible a través de la innovació, la tecnologia i l’esperit emprenedor.

La missió subjacent del fons és secundar i promoure un impacte global positiu en el medi ambient, la salut humana i el benestar animal. Les proteïnes a base de plantes i l’agricultura cel·lular (carn neta) són les principals àrees d’aquest enfocament.

El fons Blue Horizon Ventures inverteix i opera a escala mundial, amb un cert focus a Europa. Blue Horizon Ventures capitalitza un accés i una xarxa industrial de llarga durada, combinats amb una cartera excepcional d’empreses ja invertides pels socis.