Les algues chlorella i espurilina són súper aliments

Avui sabem que la espirulina i altres algues no tenen res a témer. De fet, hauríem de ser grans defensors de les algues marines. Les algues chlorella i espurilina són súper aliments.

Les algues poden ser l’ingredient número u que doni suport a la cerc d’una dieta basada en plantes. I afortunadament ni tant sols hem de notar el sabor o l’olor.

A més de la espirulina, hi ha una altra súper alga que ha guanyat molta atenció en els últims anys per les seves propietats altament desintoxicants: la chorella.

Si alguna vegada hem provat una pols de súper aliment, és probable que hàgim provat la espirulina i la chlorella. Espirulina i chlorella són alguns dels súper aliments més potents del planeta. Totes dues són riques en proteïnes (sent la espirulina la font més alta en la Terra). I són dues de les fonts més altes de clorofil·la pura que existeixen.

Però, alguna vegada ens hem preguntat quina és millor d’aquestes dues algues increïbles?

Chlorella vs. Spirulina: súper aliments – Similituds

Totes dues són algues verda blavoses que son fonts completes de proteïnes, riques en vitamines B i que contenen propietats desintoxicants i netejadores. Totes dues també són assequibles, i estan disponibles en pastilles o en pols. La espirulina és fins i tot un dels millors súper aliments recomanats per a comprar amb un pressupost modest.

Chlorella vs. Spirulina: súper aliments – Diferències

La chlorella és un alga unicel·lular, però creix molt més ràpid que la espirulina i pot quadruplicar la seva grandària en només 20 hores. Chlorella és especialment coneguda per ajudar a impulsar el creixement cel·lular saludable, regenerar teixits en el cos i, fins i tot, ajudar a reparar les deficiències immunes severes. És un ingredient favorit comú utilitzat entre els atletes vegans, juntament amb la espirulina, a causa de la seva capacitat per a reparar les cèl·lules musculars estripades després d’un entrenament dur.

La espirulina també és rica en propietats similars al creixement, coneguda per ajudar en la salut del cor, la salut digestiva, la longevitat, millorar la salut del cervell i és més rica en vitamina B12 que la chlorella, que conté més del 150% dels seus valors diaris. També és ric en magnesi, zinc, vitamina A i vitamina K. Un excel·lent estimulant de l’energia, la espirulina és un aliment increïble per a millorar els entrenaments.

Chlorella vs. espirulina: súper aliments d’algues verdes