El programa de formació que ajuda la indústria alimentària a créixer

Alimentaria.cat llança un innovador programa de formació que ajuda la indústria alimentària a créixer de manera sostenible i rendible. Està dissenyat per a ajudar al desenvolupament de la indústria de producció, processament i fabricació d’aliments.

El programa està dirigit a empreses de totes les grandàries dins del sector d’aliments i begudes. El programa assegura que els empleats assistents adquireixin les habilitats i la capacitació adequades per a ajudar a impulsar les seves empreses.

En treballar en tots els sectors de la indústria, ajuda als participants a adaptar-se als desafiaments econòmics i de l’entorn futurs, i a aprofitar les oportunitats per al desenvolupament i el creixement empresarial.

Importància de la indústria alimentària a l’economia de Catalunya

La indústria d’aliments i begudes, i tota la cadena de subministrament, és molt important per a l’economia de Catalunya.

El programa cobreix una àmplia gamma d’habilitats, no sols en les àrees de tecnologia i de seguretat alimentària, sinó també en altres àrees com: lideratge, gestió, sostenibilitat, màrqueting i vendes. El programa pretén garantir que els participants adquireixin les habilitats necessàries per a prosperar i créixer en una indústria en constant canvi.

La força labora és el major actiu de les empreses d’alimentació i begudes, i les companyies de la indústria alimentària invertir en aquest actiu per a ajudar les seves organitzacions a prosperar i créixer. Tots els empleats tenen el potencial de créixer, tant en el seu rol de treball com personalment. I el programa de formació dissenyat per Alimentaria.cat proporciona oportunitats per a aquest creixement.

Invertir en el personal és invertir en la pròpia empresa

La inversió en formació del personal significa que la inversió es realitza en la pròpia empresa, i el desenvolupament dels professionals és la clau per a un futur creixement sostenible y rendible.

El programa de formació d’Alimentaria.cat s’iniciarà a l’octubre de 2020. En la seva primera edició, està dirigit a un número limitat de 20 participants d’empreses, amb l’objectiu de garantir una atenció personalitzada.

Si desitja més informació, utilitzi el nostre formulari de contacte.

El programa de formació que ajuda la indústria alimentària a créixer