Indústries alimentàries – Elaboració de Productes Alimentaris

CFGM – Elaboració de Productes Alimentaris

Els estudis de Cicle Formatiu Grau Mitjà – CFGM – Elaboració de Productes Alimentaris capaciten per elaborar i envasar productes alimentaris d’acord amb els plans de producció i de qualitat, i fer el manteniment de primer nivell dels equips, segons la legislació d’higiene i de seguretat alimentàries, protecció ambiental i prevenció de riscos laborals.

Tenen una durada de 2.000 hores (1.617 lectives en un centre educatiu i 383 pràctiques en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics

Continguts del CFGM – Elaboració de Productes Alimentaris

  • Operacions de condicionat de primeres matèries
  • Tractaments de transformació i conservació
  • Processat de productes alimentaris
  • Processos tecnològics en la indústria alimentària
  • Primeres matèries en la indústria alimentària
  • Venda i comercialització de productes alimentaris
  • Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària
  • Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments
  • Principis de manteniment electromecànic
  • Formació i orientació laboral
  • Empresa i iniciativa emprenedora
  • Anglès tècnic
  • Síntesi
  • Formació en centres de treball