Pastisart | Alimentaria.cat

Pastisart compra la planta de Siro a El Espinar i manté els gairebé 150 llocs de treball

Juliol 10, 2019 0 By José Luis Morales

Cerealto Siro Foods ha tancat amb Pastisart un acord de compravenda del negoci de brioixeria de forn i, concretament, de la fàbrica localitzada a la localitat segoviana de El Espinar.

Pastisart, amb seu a Terrassa, esetà especialitzada en productes de brioixeria i pa tradicional de forn i congelats.

L’adquisició de la planta de El Espinar encaixa amb el pla estratègic de Pastisart per a consolidar-se com el referent de la brioixeria de qualitat a Espanya i amb alta penetració internacional“, assenyala Núria Betriu, directora general de Pastisart. “La compra del centre suposa augmentar la capacitat productiva de la companyia, i ampliar la gamma de productes per a tots els clients nacionals i internacionals, i continuar apostant per la qualitat, la innovació i l’orientació al client“, afegeix Betriu.

“Estem molt satisfets per com evolucionen les negociacions i per l’interès que ha suposat en el mercat i la comunitat d’inversors l’oportunitat d’adquirir negocis líders”, segons paraules de Luis Ángel López, CEO de Ceralto Siro Foods.

L’operació es duu a terme complint amb el compromís del grup Cerealto Siro Foods de trobar compradors especialistes per als qui aquestes categories estan en el ‘core’ de la seva estratègia i amb la capacitat de fer créixer aquests negocis.