Emprenedoria alimentària | Alimentaria.cat

Curs Emprenedoria Alimentària

Juny 24, 2019 0 By José Luis Morales

Emprenedoria Alimentària

El curs es divideix en quatre seccions.

La primera secció és una comprensió de l’emprenedoria des de perspectives empresarials i personals. Es discuteix per què el negoci alimentari és tan popular i, els reptes de l’obertura i el manteniment de l’èxit financer i personal. També relaciona el procés de crear i provar idees, i inclou la definició del mercat i els mètodes per vendre el producte.

La segona secció és la secció financera quantitativa: utilitzant un mètode d’estudi de cas, inculquem una comprensió general del benefici o la pèrdua i de l’estratègia d’inversió, incloent punts de referència financers i informes exclusius de les empreses alimentàries. També cobreix les eines analítiques utilitzades per a la compra i la venda d’un negoci alimentari, així com per operar amb èxit.

La tercera secció analitza l’operació d’un negoci alimentari diàriament mitjançant la gestió dels tres sistemes: productes / recursos, ingressos / vendes, i persones. Aquí revisem el flux de productes de fonts mitjançant la compra, fabricació i ús. Ens familiaritzem amb nous sistemes i tecnologies de la indústria. Resumim qüestions laborals, reptes, regulacions i lleis governamentals actuals i futures. Mostrem la importància dels controls financers i operatius.

La quarta secció és el desenvolupament d’un pla empresarial. Segons la logística de la classe, pot incloure presentacions seleccionades.