ACCIÓ Generalitat de Catalunya | Alimentaria.cat

La indústria alimentària, un mercat de 1.350 milions de consumidors

Maig 30, 2019 0 By José Luis Morales

L’Índia és un dels primers productors d’aliments del món, però no té sistemes moderns per processar-los. Això suposa una oportunitat doble per a les empreses catalanes: tant per a les del sector logístic i de processament alimentari, com per a les que elaboren directament els aliments.

  • T’agradaria descobrir les tendències actuals del sector agroalimentari a l’Índia?
  • Vols conèixer les oportunitats del mercat indi per a les empreses food processing?
  • Què ofereix l’Índia a les empreses de productes gurmet?
  • Quin és el funcionament dels canals de distribució d’aquests productes?

En aquesta sessió descobrirem l’evolució d’un dels principals productors alimentaris del món, líder en llet, fruites i verdures; que encara malbarata part de la seva producció per les mancances en processament. Si et dediques a la fabricació de maquinària, el packaging alimentari o la logística especialitzada i cadena de fred, no t’ho pots perdre.

Més informació