ACCIÓ Generalitat de Catalunya | Alimentaria.cat

Els reptes d’exportar porcí a l’Àsia i Austràlia

Maig 30, 2019 0 By José Luis Morales

El continent asiàtic va representar un 30% de les exportacions de porcí realitzades al 2018 per les empreses catalanes, generant un valor econòmic de 600 Milions d’Euros. La Xina, Corea i el Japó es posicionen com alguns dels principals importadors de porcí a l’Àsia. Alhora, Austràlia, un mercat restringit per a les exportacions de porcí, obre les seves portes únicament per a l’exportació de pernil.

  • Vols saber quins són els principals reptes per exportar porcí al Japó, Corea, la Xina i Austràlia?
  • Quins canals de distribució són els més habituals?
  • Quina normativa tècnica i administrativa hem de tenir en compte?

En aquesta sessió coneixerem tots els passos necessaris per realitzar amb èxit l’exportació de porcí a mercats asiàtics com el del Japó, la Xina i Corea; així com per aconseguir vendre pernil a Austràlia.