Qui som

Canviant el món a través del menjar

Alimentaria.cat permet i capacita als líders i professionals empresarials per a dissenyar, lliurar i liderar innovacions transformadores que abordin els desafiaments alimentaris més urgents del món i les seves major oportunitats de negoci.

Alimentaria.cat té el compromís amb l’educació i el lideratge a la indústria alimentària a través del seu centre per a l’educació executiva, de postgrau i professional.

Líders en desenvolupament del sistema alimentari

El menjar és assumpte de tots

Sosté els nostres cossos, defineix les nostres cultures, alimenta els nostres sentits. Els aliments afecten pràcticament tots els aspectes de la societat humana: des dels hàbits individuals fins a les polítiques nacionals, des dels ecosistemes locals fins als globals, des de les economies fins a l’educació.

Però el nostre sistema alimentari està en perill, i amb això la nostra supervivència. És un desafiament multigeneracional que exigeix una raça diferent de líder. Podries ser tu?

Es necessita un poble

A Alimentaria.cat, els millors professionals del món dels negocis, la tecnologia i el disseny uneixen forces amb professors de les millors escoles de negocis per ajudar-lo a desenvolupar les habilitats, la mentalitat i la xarxa de contactes que necessita per a transformar les seves idees en negocis reeixits. La seva saviesa col·lectiva, obtinguda tant dels fracassos com de l’èxit, impulsa el seu desenvolupament com a professional i líder.

Fer es aprendre – Fer el correcte és liderar

A Alimentaria.cat fem negocis. Somiem en gran i aprofundim. Combinem la perspicàcia amb l’art, portem la teoria al camp, i considerem el joc com una forma seriosa d’aprendre. Vostè experimenta, debat, idea, crea prototips, itera, reflexiona, crea i qüestiona tots els aspectes dels sistemes alimentaris, els negocis i el lideratge.

Mantinguit’s connectat/da amb Alimentaria.cat

Desitja més informació sobre els nostres programes, o per incolucrar-se o col·laborar? Connecti amb nosaltres. Ens encantaria saber més sobre vostè, on està i cap a on vol anar.