Management Lab | Alimentaria.cat

Management Lab

Management Lab – Un laboratori de gestió per a les empreses d’alimentació i begudes

El focus de l’àrea Management Lab d’Alimentaria.cat és impulsar i enfortir l’excel·lència catalana en aliments i begudes.

Ens especialitzem en la creació de pràctiques de gestió, i la publicació de casos d’èxit, que permetin a les empreses del sector, com a granges, empreses involucrades en la transformació, distribució, servei d’aliments i venda minorista d’aliments, enfortir la seva identitat territorial a Catalunya, a expandir-se a nivell internacional, i a impulsar la seva capacitat d’innovar, alhora que es desenvolupa una estratègia de sostenibilitat i de creixement sostenible.

Per què Management Lab d’Alimentaria.cat

A Catalunya avui, més que en qualsevol altre país o regió, el sector d’aliments i begudes és reconegut per la seva excel·lència, i ofereix oportunitats de negoci que encara no s’han desenvolupat per complet.

Amb la creixent competència global, el Management Lab d’Alimentaria.cat permet a les empreses del sector trobar solucions de negoci altament efectives, inclosa l’adopció d’un enfocament de cadena de subministrament.